Doprava Doprava ZDARMA na objednávky nad 499 Kč 🇨🇿

Věděli jste, že LED maska je založená na LED světelné terapii, která se využívala i během válek? Vojáci si totiž tímto způsobem zajišťovali rychlejší hojení ran. Dnes se využívá spíše v kosmetických salonech, kde taktéž slouží k podobnému účelu – jen se hojí ranky například po akné. V současné době je maska naším bestsellerem a jelikož se nám na ni množí stále více dotazů, rozhodli jsme se alespoň ty nejčastější shrnout do jednoho blokového příspěvku.

Co je to LED maska?

LED maska je revolučním pomocníkem v kosmetickém průmyslu. Je založená na LED světelné terapii a její světlo je mnohem šetrnější k naší pleti v porovnání s alternativami v kosmetických salonech. Tím je bezpečná pro domácí používání.

Zejména v dermatologii je LED světlo využíváno opravdu běžně, jelikož pomocí něj dochází ke stimulaci naší pokožky a také k jejímu posilování i v těch nejhlubších částech pleti. Mluvíme o vynikajícím pomocníkovi v boji proti akné, proti pigmentovým skvrnám nebo proti vráskám či jiným projevům stárnutí.

Je používání LED masky bezpečné?

Jak již bylo zmíněno, světlo pocházející z LED masky není tak intenzivní jako u masek běžně používaných v kosmetických salonech. Tím pádem mluvíme o zcela bezpečném produktu, kterého se nemusíte obávat a kterého doma můžete používat i denně ideálně 15-20 minut.

Můžu masku používat denně?

Ano. Maska má šetrné světlo, které je zcela bezpečné pro domácí používání. Dodržujte ideálně dobu jedné procedury uvedené v manuálu čili nepřekračujte stanovených 20 minut na proceduru.

Můžu mít otevřené oči při používání masky?

Ano. Maska není v okolí očí vybavená světly čili vám ve vidění nic nepřekáží, stejně tak není nic, co by váš zrak dráždilo. Během procedury si tak můžete číst, vařit nebo třeba sledovat oblíbený seriál v televizi.

Jak dlouho maska vydrží nabitá, případně jak dlouho nabíjet?

Naše LED maska vydrží zhruba 2-4 procedury (kratších klidně více). Nabíjet můžete přes noc, ale plně nabitá je už po jedné hodině.

Nabíjí se pomocí USB kabelu, který se zastrčí do vstupu zespodu masky.

Funguje maska i na rosaceu?

Rosacea je velmi častý problém mnoha žen a bohužel je to další důvod sníženého sebevědomí. Naše zákaznice však potvrdí, že maska funguje i na tento kožní problém. Eviduje se menší míra začervenání a méně citlivá pokožka.

Na co konkrétně maska zabírá?

LED maska je skvělý pomocník, kterého oceníte v mnoha případech. Využijete ji nejen na rosaceu, ale také aktivuje produkci kolagenu, omlazuje a odstraňuje vrásky, zpevňuje pokožku, také revitalizuje vzhled pokožky, zmírňuje záněty, ale také zabraňuje výskytu akné, zmenšuje velikost pórů a stimuluje krevní buňky, odstraňuje toxiny či zlepšujte strukturu pleti.

Jaká je síla světel?

Maska funguje ve třech režimech a každé světlo se zaměřuje na něco jiného a je také jinak silné. Červené světlo (630 nm) omlazuje a odstraňuje vrásky, revitalizuje vzhled pokožky a také zmírňuje záněty, modré světlo (470 nm) zabraňuje vzniku vrásek a zmenšuje rozšířené póry a žluté světlo (590 nm) odstraňuje malé jizvy, odstraňuje toxiny zabránění tvorby pigmentových skvrn.

Můžu jednotlivá světla střídat?

Ano, pro vyšší účinek jednotlivých světel však doporučujeme v jednom režimu jet alespoň několik dní v kuse.

Vyberte měnu