Doprava Doprava ZDARMA na objednávky nad 499 Kč 🇨🇿

Technologie LED je známá už dlouhé roky. Aktuálně se s ní nejvíce setkáváme na poli bydlení, LED světelná maska má však i ve světě kosmetiky a péče o pleť své čestné místo.

Kde se vzalo, tu se vzalo LED světlo v dermatologii

Svou pleť a pokožku můžeme udržovat ve zdravé, krásné podobě různě. Zatímco někdo sází na nepodcenění večerní rutiny, během které pleť zodpovědně odličuje a čistí pomocí peelingů i pleťových masek, jiný potřebuje pomoc sonických přístrojů nebo podobných technologií. Dermatologové si v posledních letech oblíbili obličejovou LED světelnou masku, která těží z benefitů LED světla. 

I když se o tom příliš nemluvilo, LED světlo má v dermatologii své místo už od nepaměti. Ukázalo se totiž, že právě toto vysoce inovativní řešení dokáže stimulovat naši pokožku, regenerovat ji a posilovat i v těch nejhlubších částech. Dnes z pozitivních dopadů LED světla na pleť a pokožku mohou těžit všichni ti, kdo se chtějí radovat z působivého a bezproblémového vzhledu, aniž by museli navštívit předražený dermatologický či kosmetický salon. LED světelná maska na obličej je totiž k dostání v našem e-shopu. 

Inovace na poli léčby akné i pigmentových skvrn

Když LED světelná maska na obličej pronikla na trh, znamenalo to obrovskou revoluci na poli léčby akné a pigmentových skvrn. Zmiňované problémy dokázaly jedince velmi potrápit, stály za sníženým sebevědomím a depresemi. Klasické krémy sice slibovaly požadovaný účinek, ten však na sebe nechal dlouho čekat. A zmiňované kosmetické salony znamenaly dlouhodobou újmu rodinného rozpočtu. 

S příchodem zmiňované inovace sázející na LED světlo se však vše změnilo. Cenově dostupné řešení, které slibuje víc než jen léčbu akné či pigmentových skvrn se rázem dostalo na přední příčky žebříčku nejoblíbenějších kosmetických pomocníků. Vedle zmiňovaných pozitivních dopadů na pleť obličejová maska slibuje také:

  • Stimulaci buňkové obnovy, což vede k viditelnému omlazení a opravení pleti. 
  • Odstranění tmavých kruhů pod očima, případně oteklosti.
  • Zvýšení vlhkosti a výživy pokožky. 
  • Redukci strií a nechtěných vrásek. 
  • Redukování narušené pigmentace kůže. 

Jak LED světelná maska funguje?

Revoluční pomocník nejen pro problematickou pleť se používá velmi snadno, takřka intuitivně. Maska se nasadí na obličej, upevní se, aby na obličej hezky dolehla (pozor, na pleť netlačíme). A poté se začne s postupnou aplikací LED světel. Začínáme vždy na nejnižší intenzitě, abychom se případně ubránili reakcím citlivé pleti. 

Maska dominuje několika barvami světel, z nichž každé je určené jinému problému. Zatímco červené světlo stimuluje produkci kolagenu, který stojí za pružností a elasticitou našeho obličeje, žluté zrychluje metabolismus tkání a sjednocuje barvu pigmentu. Modré světlo má antibakteriální účinky a proto je velmi efektivní v léčbě akné, urychluje regeneraci pokožky.

Jak dlouho trvá ošetření?

I když už bylo řečeno mnoho skutečností, které obličejové LED masce nahrávají do karet, za zmínku stojí délka ošetření. Mluvíme totiž pouze o dvacetiminutové záležitosti, která posune kvalitu pleti na zcela jinou úroveň. Ideální čas na zapnutí oblíbeného seriálu nebo chvilku strávenou s knížkou, nemyslíte?

Dvacet minut denně je hraniční limit, během kterého lze masku používat. Pokud chcete vyzkoušet vícero ošetření v jeden den, dopřejte pleti mezi fázemi deset minut klidu, aby se dosáhlo požadovaných výsledků.

Vyberte měnu